nejen divadelní :-)

Neplakejte! Radujte se!

31. 8. 2008 21:11

Don't worry, be happy! ;-)

Úplně soucítím se všema, kterým konec prázdnin moc radosti nedělá a poslední prázdninový večer už chtají šok z rozvrhů, otázek, co a jak bude...Ale chci vás moc povzbudit!

Mně se taky nelíbí, že musím do školy...A to mám školu, za kterou nepřestanu děkovat! I když nás trochu trápí učením, je to škola...jedno velký společenství, a to je dar! Ale škola není jen o učení. Je to o lidech. Tak vám moc přeju, abyste si ve škole rozuměli a měli radost, že tam můžete chodit. Chápu, zní to divně, ale kolikrát si uvědomíme, co pro nás škola pak je...Teď to nevnímáme třeba tolik, ale pak to je bez ní složitější. Proto vydržme to (m)učení! Pojďme do toho zas a zas! Stojí to za to! Bude to určitě fajn a užijeme si nejen písemky, ale i spoustu radosti a legrace!

Chci vás povzbudit, abyste neztráceli hlavu, když se něco nepovede. Vždyť Pán je s vámi a nenechá vás v tom! Fakt že jo!


;-) 

Fp 4;6             Ž 34              J 14;1-4

Zobrazeno 1505×

Komentáře

Kytička

přes kámošku jsem narazila na tento článeček a je to moc mmoc mocinky pjekný to povzbuzení bylo příjemný a třeba měto dodá síly abych pokračovala na daší školu =) =) =)

hele

Tak to Ti přeju hodně sil, Kytičko! Věř, že to nějak dopadne. ;-)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio